View Upgrade in Belgrade LinkedIn profile LinkedIn
English
Beogradska BerzaWood & Company
UPGRADE IN BELGRADE 2017 - 15th Conference

16. Konferencija Beogradske berze

UPGRADE IN BELGRADE 2017

16. Konferencija Beogradske berze „Upgrade in Belgrade 2017“ biće održana 7. novembra 2017. godine, u beogradskom Hotelu Hyatt Regency.

Kao i prethodnih godina, trudićemo se da kroz panel diskusije i specijalna ekspertska predavanja podsetimo na trendove za koje procenjujemo da su najaktuelniji na domaćem i svetskim tržištima kapitala. Glavne teme ovogodišnje Konferencije Berze pokriće, između ostalih, i sledeće teme: makroekonomska kretanja u Srbiji i regionu, ulogu i položaj institucionalnih investitora na tržištu kapitala i inovativne trendove u berzanskom poslovanju, kao i načine tržišnog finansiranja inovativnih kompanija.

INVESTITORSKA KONFERENCIJA

Sedma po redu Regionalna investitorska konferencija biće tradicionalno organizovana u sklopu Konferencije Beogradske berze.

Imajući u vidu postignuti uspeh i zadovoljstvo učesnika prethodnih investitorskih konferencija, očekujemo da će ovogodišnjem događaju prisustvovati još veći broj globalnih investitora, portfolio menadžera i predstavnika menadžmenta vodećih akcionarskih društava iz regiona.

Više informacija o Investitorskoj konferenciji na stranici: Investitorska konferencija


Zlatni sponzor

Srebrni sponzor

Sponzori

Prijatelji Konferencije

POSTANITE SPONZOR!