English
Beogradska Berza
UPGRADE IN BELGRADE 2019 - 18th Conference

18. Konferencija Beogradske berze

UPGRADE IN BELGRADE 2019

18. Konferencija Beogradske berze „Upgrade in Belgrade 2019“ biće održana 12. novembra 2019. godine, u Beogradu, u hotelu Hyatt Regency.

Kao i prethodnih godina, trudićemo se da kroz panel diskusije i specijalna ekspertska predavanja podsetimo na trendove za koje procenjujemo da su najaktuelniji na domaćem i svetskim tržištima kapitala. Pored osvrta na aktuelne makroekonomske tokove, kao i strategiju razvoja tržišta kapitala u Srbiji, na ovogodišnjoj Konferenciji Berze značajan akcenat biće stavljen na teme koje se odnose na alternativne pristupe investiranja, kao i mogućnosti primene novih tehnologija u ovoj oblasti.


INVESTITORSKA KONFERENCIJA

Deveta po redu Regionalna investitorska konferencija biće tradicionalno organizovana u sklopu Konferencije Beogradske berze.

Imajući u vidu postignuti uspeh i zadovoljstvo učesnika prethodnih investitorskih konferencija, očekujemo da će ovogodišnjem događaju prisustvovati još veći broj globalnih investitora, portfolio menadžera i predstavnika menadžmenta vodećih akcionarskih društava iz regiona.

Više informacija o Investitorskoj konferenciji na stranici: Investitorska konferencija


Zlatni sponzor

Sponzori

Postanite sponzor!